Για τη νίκη ο ΠΑΟ, για το break ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ στις 20:00, Νοvasports 2.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει για πρώτη φορά δίπλα του τον Άρη Λυκογιάννη σε επίσημο παιχνίδι, αλλά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
έχει πολλούς πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει. Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Νίκος Παππάς, ο Τζειμς Γκιστ και ο Εστεμπάν Μπατίστα. Αντίθετα ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να έχει η νέα προσθήκη των πράσινων, Ρεϊμάρ Μόργκαν, ενώ ο Κούπερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κάνει σκέψεις και όνειρα για break στο ΟΑΚΑ και πρόκριση στους τελικούς. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Παναθηναϊκού και να κάνει την έκπληξη. Για τον δικέφαλο εκτός είναι εδώ και καιρό οι Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης ενώ ο Τζούλιαν Βον που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα