Για πλάκα η Μπάγερν

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την 3η της βαθμολογίας Άουσμπουργκ.

Μπορεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης και βάση του βαθμολογικού πίνακα το ματς να ήταν ντέρμπι καθώς ο τρίτος της Bunseliga φιλοξενούσε τον πρώτο, αλλά όλα αυτά αποδείχθηκαν μόνο στα χαρτιά. Η Μπάγερν Μονάχου σε μία ακόμα παράσταση επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Άουσμπουργκ δείχνοντας ότι ούτε το φετινό πρωτάθλημα χάνεται.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους και με τον Μπενάτια να βρίσκει δίχτυα έκαναν
το 1-0 στο 58'. Στο επόμενο λεπτό ο Ρόμπεν σημείωσε το 2-0 και στο 68' ο Λεβαντόφσκι... καθάρισε την υπόθεση νίκη γράφοντας το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα των πρωταθλητών Γερμανίας έβαλε ο Ρόμπεν κάνοντας το 4-0 στο 71'.

Στα άλλα ματς της 15ης αγωνιστικής, η Κολωνία έκανε την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας εκτός έδρας της Σάλκε με 2-1 ενώ η Ντόρτμουν επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα αφού ηττήθηκε με 1-0 από τη Χέρτα και βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Βρέμη, με την Βέρντερ να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με το Ανόβερο και ενώ το προβάδισμα άλλαξε χέρια τρεις φορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα