Φινάλε για Βίντιτς

Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ ο Σέρβος αμυντικός.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αγγλικό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Νεμάνια Βίντιτς. Ο Σέρβος αμυντικός που αγωνίζεται στους πρωταθλητές Αγγλίας από το 2006 με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η εφετινή σεζόν είναι η τελευταία του στο Old Traford καθώς αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς βέβαια να ξεχνάει τα όσα έζησε με τους “κόκκινους” τα οκτώ τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του 32χρονου αμυντικού:

“Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου εδώ. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια. Η περίοδος στη Γιουνάιτεντ θα είναι η καλύτερη της καριέρας μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορέσω να κατακτήσω 15 τρόπαια. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.”, επεσήμανε αρχικά ο Βίντιτς και πρόσθεσε:

“Αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στο τέλος της σεζόν. Θέλω μια νέα πρόκληση και να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα τα επόμενα χρόνια. Δεν σκέφτομαι καν να συνεχίσω στην Αγγλία, αφού η μόνη ομάδα για την οποία ήθελα να αγωνίζομαι εδώ είναι η Γιουνάιτεντ. Για την ώρα παραμένω συγκεντρωμένος στη Γιουνάιτεντ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα