Φεστιβάλ βιβλίου στο Avenue

Μια μεγάλη γιορτή βιβλίου για μικρούς και μεγάλους ξεκινάει στην καρδιά του καλοκαιριού στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο για όλη την οικογένεια, το AVENUE στο Μαρούσι. Θα έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε το βιβλίο των διακοπών μας μέσα από μεγάλη ποικιλία τίτλων, τιμών και περιεχομένου. Θα υπάρχουν βιβλία για όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, νέοι τίτλοι-κυκλοφορίες αλλά και βιβλία σε ειδικές τιμές. Μαζί, μοναδικές εκδηλώσεις και πολλά happenings από τους συμμετέχοντες εκδοτικούς οίκους.


Το

πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τα παρακάτω και έπεται συνέχεια.


Τρίτη 9/7/2013 στις 19:00 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η πιο δημοφιλής σειρά βιβλίων ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ έγινε εκδήλωση! Παιδιά, ελάτε να γνωρίσετε τον Γκρεγκ Χέφλι και την παρέα του, μέσα από πολλά παιχνίδια που αναλαμβάνει ο ειδικός... Σπασικλο-εμψυχωτής, με άφθονο χιούμορ!


Πέμπτη 11/7/2013 στις 19.00 Καλοκαιρινή γιορτή για παιδιά με τους αγαπημένους ήρωες της Disney από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η νηπιαγωγός Βάσω Κονδύλη της θα σας ξεναγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μάθησης και της ψυχαγωγίας.


Πέμπτη 11/7/2013 στις 18:30-20:30: «ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ» ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο χώρο για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Παρασκευή, 12/7/2013 στις 19.00 ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ Γίργκεν Μπανσέρους από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ και με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα