Φεστιβάλ Αθηνών

Μια μεγάλη γιορτή που συνεχίζεται για 56 καλοκαίρια, από την οποία έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, το Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου πραγματοποιείται από τις 01/06 έως 20/07.

Από τον Μητρόπουλο και την Κάλλας μέχρι τον Sain-Saens και τον Ροστροπόβιτς, τον Παβαρότι, τον Λεωνίδα Καβάκο και τον Δημήτρη Σγούρο. Από τον τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκι μέχρι τον Σαββόπουλο, την Πρωτοψάλτη, τον Νταλάρα και την Μαρινέλλα.
Από τον Ροντήρη και τον Κουν μέχρι τον Στρέλερ, τον Πίτερ Χολ, το Θέατρο Νο, την Όπερα του Πεκίνου. Από τον Μπαλανσίν μέχρι την Πίνα Μπάους κι από τον Νουρέγιεφ και την Φοντέιν μέχρι τη Συλβί Γκιλέμ.

Οι χώροι στους οποίους λαμβάνει χώρα το Φεστιβάλ είναι, το αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το Μέγαρο Μουσικής, το μικρό Θέατρο Επιδαύρου, Πειραιώς 260, το Τροχόσπιτο, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, η στέγη Γραμμάτων και Τεχνών κ. α.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να αγοράσετε με τρεις τρόπους, οnline, από το διαδίκτυο, με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, τηλεφωνικά, με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ ή από καταστήματα της αλυσίδας βιβλιοπωλείων ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ και τα NEWSSTAND  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, καθώς και από τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Η προπώληση εισιτηρίων με όλους τους τρόπους αρχίζει 3 εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα