Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Επιταφίου

Σεισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντροτης Αθήνας, λόγω της περιφοράςτου Επιταφίου. Κλειστέςείναι αυτή την ώρα, η λεωφόρος Αμαλίαςαπό Ξενοφώντος, η Βασιλίσης Σοφίας απόΣέκερη, και η Ακαδημίας από Κανάρη. Με καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.Εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την πρωτεύουσα, με την τροχαία να βρίσκεται σε επιφυλακή. Επιπλέον δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί από τους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων,

ενώ περισσότερα από 50.000 άτομα έχουν αναχωρήσει από χθες το πρωί έως αυτή την ώρα από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Από το λιμεναρχείο έχουν προγραμματιστεί 32 δρομολόγια για τα μεγάλα νησιά. Με απόλυτη πληρότητα αναχωρούν τα πλοία για Κυκλάδες, Σάμο και Ικάρια, με πληρότητα έως 90% για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Απεργιακές κινητοποιήσεις θα ταλαιπωρήσουν ωστόσο τους επιβάτες του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας το Μεγάλο Σάββατο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας. 24ωρη απεργία την Κυριακή του Πάσχα και νέα στάση εργασίας, από τα μεσάνυχτα έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά το επιβατικό κοινό που θα παραμείνει στην πόλη:

Σήμερα και την Τρίτη του Πάσχα λεωφορεία και τρόλεϊ θα ακολουθήσουν πρόγραμμα Σαββάτου. Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.

Τα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ θα πραγματοποιούνται με μικρότερη συχνότητα ενώ σήμερα και αύριο δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων.

Τα δρομολόγια των γραμμών σε όλα τα μέσα μεταφοράς που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα είναι ενισχυμένα, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.oasa.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα