«Εξάρα» και μόνη στο... ρετιρέ η Μπάρτσα

Τη μοναξιά της κορυφής στην πριμέρα ντιβιζιόν απολαμβάνει από σήμερα η Μπαρτσελόνα, μετά την εμφατική νίκη της με 6-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Αυτή την φορά οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν τη γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (ήττα με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο) και πέρασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με... βραχεία κεφαλή από την «αιώνια» αντίπαλό τους.

Θα πρέπει να επισημανθεί, μάλιστα, ότι το μεταξύ τους ντέρμπι, το οποίο πιθανότατα θα κρίνει τον εφετινό τίτλο στην πριμέρα ντιβιζιόν θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου», οπότε το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε

έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα επιστρέψει στον «θρόνο».

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στο 6΄ και το σκορ αυτό (1-0) έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι» και με χατ τρικ του Μέσι (57΄πεν, 63΄,68΄) έκαναν υγιεινό περίπατο (ο Πικέ στο 49΄ είχε κάνει το 2-0), Στο 90΄ ο Λουίς Σουάρες έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το «γκολ της τιμής» για τη Ράγιο Βαγεκάνο πέτυχε ο Αλμπέρτο Μπουένο με πέναλτι στο 81΄.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες. Ο Τίτο αποβλήθηκε στο 55΄ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, ενώ στο 80΄ το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Ντάνιελ Άλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα