Έτοιμες για το χρυσό

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο πόλο θα διεκδικήσει στις 19.30 το απόγευμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που επικράτησε στον ημιτελικό 10-6 της Ισπανίας. Αντίπαλος μας η οικοδέσποινα Ιταλία που νίκησε 12-11 την Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός , Γιώργος Μορφέσης, παραδέχθηκε πως τα κορίτσιατου είναι προετοιμασμένα για όλα: «Θα επιδιώξουμε να μην επηρεαστούμε από το κλίμα στο κολυμβητήριο, όπου θα είναι φανατισμένο το κοινό υπέρ των Ιταλίδων. Ελπίζουμε να μην είναι επηρεασμένοι

και οι διαιτητές. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και για κακή εις βάρος μας διαιτησία, έτσι ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να απολαύσουμε τον τελικό. Στόχος μας, φυσικά, είναι πάντα η νίκη και το τρόπαιο».

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που τόνισε και ο προπονητής:«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και παικτικά. Και η Ιταλία το ίδιο. Δίκαια αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τελικό». Σε ερώτηση για την επικράτησή τους απέναντι στο συγκρότημα της Ιβηρικής, στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια πολλά στα κορίτσια. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Οι ελληνικές ομάδες μόνο έτσιμπορούν να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα