Έσπασαν καρδιές στο «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ με γκολ του Ρονάλντο στο 90' νίκησε με δραματικό τρόπο 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο σπουδαιότερο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League. H «βασίλισσα» ως το 84' έχανε με 2-1 και ήταν αντιμέτωπη με την 3η της ήττα σε πέντε παιχνίδια φέτος! Όμως Μπενζεμά και Ρονάλντο λύτρωσαν την Ρεάλ στο 87' και το 90' και έδωσαν το φιλί της ζωής στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Η Μίλαν δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αντερλεχτ στο «Σαν Σίρο»

ενώ εντυπωσιακές νίκες πέτυχαν η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάλαγα κόντρα σε Ντινάμο Κιέβου και Ζενίτ αντίστοιχα!

Το παιχνίδι στη Μαδρίτη ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά προσπαθούσε ματαίως με μακρινά κυρίως σουτ να παραβιάσει την εστία του εκπληκτικού Τζο Χαρτ.
Ο Κριστιάνο ανέστησε την «βασίλισσα»!

Όμως ο Εντιν Τζέκο μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς άνοιξε το σκορ για την Σίτι με πλασέ απέναντι στον Κασίγιας ύστερα από τρομερή ενέργεια του Γιάγια Τουρέ που διέσχισε το μισό γήπεδο.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι και κέρδισε τη μάχη του κέντρου σχεδόν μόνος του! Ισάξιος συμπαραστάτης ο Τζο Χαρτ που έκανε σωρεία επεμβάσεων, κυρίως στο μακρινά σουτ των «μερένγκες». Στο 75' ο Μαρσέλο ισοφάρισε με αριστερό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και στο Κομπανί.

Στο 85' φαινομενικά ακίνδυνο φάουλ του Κολάροφ από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο Τσάμπι Αλόνσο και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κασίγιας. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε σε 2-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο νίκησε τον Χαρτ με σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τους «μερένγκες» στα ουράνια.
Τα αποτελέσματα

Α' όμιλος

ΠΣΖ-Ντινάμο Κιέβου 3-1

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Πόρτο 0-2

Β' όμιλος

Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2

Μονπελιέ-Άρσεναλ 1-2

Γ' όμιλος

Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

Μίλαν - Αντερλεχτ 0-0

Δ' όμιλος

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Ντόρτμουντ - Αγιαξ 1-0

Keywords
Τυχαία Θέματα