Ερωτικά Ολυμπιακά Χωριά

Θεωρητικά, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, οι περισσότεροι αθλητές συγκεντρώνονται στον στόχο και επιζητούν την απομόνωση στο εκάστοτε Ολυμπιακό Χωριό. Πρακτικά, ωστόσο, γίνονται... σόδομα και γόμορα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει Βρετανός κωπηλάτης!

Από τον εκδοτικό οίκο «Bloomsbury Publishing» κυκλοφόρησε πρόσφατα βιβλίο που τιτλοφορείται « The secret Olympian» και συγγραφέας του οποίου είναι ένα μέλος της βρετανικής κωπηλατικής ομάδας που συμμετείχε στους αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και της Αθήνας (2004). Ο συγγραφέας διατηρεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Είνον», ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει συγκριτικά με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο.

Ο Έινον, λοιπόν, μιλά για καταστάσεις που παραπέμπουν σε φοιτητικές συνεστιάσεις... Οπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια των αγώνων, στο Ολυμπιακό Χωριό διεξάγονταν συνεχώς πάρτι με τους αθλητές να πίνουν, να μεθούν και να κάνουν συνεχώς σεξ, ειδικά όταν την επομένη δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.   

«Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν αγώνες επόμενη ημέρα», γράφει χαρακτηριστικά ο Έινον και συνεχίζει: «Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά για κάθε χρήση».

Ο Έινον γράφει επίσης ότι αρκετοί πιο... συνετοί αθλητές, προτιμούσαν να πληρώσουν από την τσέπη τους για να διαμείνουν σε ξενοδοχείο εκτός του Χωριού ώστε να μπορέσουν να ηρεμήσουν και να αφοσιωθούν στους αγώνες. 

Πηγή:Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα