Εργαστήριο Community Dance από τον Σύνδεσμο Χορού

Ο χορός είναι για όλους. Με αυτό το πνεύμα δραστηριοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια ο Σύνδεσμος Χορού, αποδεικνύοντας το έμπρακτα μέσα από εκδηλώσεις, σεμινάρια και εργαστήρια που πραγματοποιεί.
Ακόμη μια φορά οργανώνει το σεμινάριο "Domino" στο πλαίσιο του Community Dance- δηλαδή της κατανόησης μέσα απο την δημιουργική διάσταση του χορού των άλλων ανθρώπων με την καλλιέργεια της αμοιβαίας κατανόησης και της συνεργασίας.

Είναι ένα εργαστήριο που δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες χορευτές, ερασιτέχνες και ανθρώπους,

χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, να έρθουν σε επαφή με τον σύγχρονο χορό και να δουλέψουν με τις καταξιωμένες επαγγελματίες χορογράφους του Συνδέσμου, Τζένη Αργυρίου, Κατερίνα Σκιαδά, Βάσω Γιαννακοπούλου, Μαριέλα Νέστορα, Ίρις Καραγιάν, Μαρία Κολλιοπούλου, Μέντη Μέγα.

Το εργαστήρι θα είναι κυλιόμενο και θα περιλαμβάνει 9 πρόβες και 3 παραστάσεις.

Ο κάθε χορογράφος θα δουλέψει με τους συμμετέχοντες για 2 πρόβες και στην συνέχεια θα παραδώσει την ιδέα του στον επόμενο, οποίος θα εξελίξει το θέμα και την χορογραφία στην κατεύθυνση που επιθυμεί.

Στις τρεις τελευταίες πρόβες η κάθε ομάδα, καθοδηγούμενη και από τους 3 χορογράφους της, θα συνθέσει το τελικό έργο. Οι δύο ομάδες θα δουλέψουν την ίδια χρονική περίοδο και θα καταλήξουν σε δύο χορογραφίες που θα παρουσιαστούν μαζί στο στούντιο του Κινητήρα για 3 παραστάσεις ανοικτές στο κοινό.

Βάσια Μπακετέα

Πότε:

Ερασιτέχνες από 9 έως 28/10/2015
Επαγγελματίες από 8 έως 28/10/2015
Που:
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Αθήνα 11742
Κόστος:
80 €/ σεμινάριο (10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας)

Δηλώσεις συμμετοχής:

210-9248328 ή στο [email protected]

Οι παραστάσεις θα γίνουν στις 30-31/10/2015 και 1/11/2015 στις 21.15 στον Κινητήρα
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα