«Ετοιμοπόλεμοι» στη γιάφκα

Στην Ανάβυσσο ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στα φυσίγγια που είχαν βρεθεί τα οποία είανι 475 των 9 χιλιοχτών, 173 φυσίγγια πολεμικού όπλου, καθώς και δύο κάδοι με λάστιχο ποτίσματος, στα οποία είχαν προσαρμόσει καρφιά προκειμένου να σκάνε ελαστικά οχημάτων.

Έρευνες για πιθανή τρίτη γιάφκα, του Χριστόδουλου Ξηρού διεξάγουν οι αρχές, ενώ εστιάζουν στις προσπάθειες σύλληψης της 22χρονης Αγγελικής, αλλά και του άντρα που φέρεται να ήταν συνεργός του Ξηρού.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ τα 12 όπλα που βρέθηκαν , κατά τη

σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο άλλο κρησφύγετο - γιάφκα που βρέθηκε έξω από το Λουτράκι, ενώ αναζητούνται και δύο ακόμη συνεργοί του τρομοκράτη.

Ικανοποιημένος από την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και ενοχλημένος από την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ 99,5. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «οι τρομοκράτες δεν πρόλαβαν να φτάσουν πρώτοι και να σβήσουν αποτυπώματα και λοιπά στοιχεία από τα κρησφύγετα. Αυτό αποδεικνύει πως η αστυνομία ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την τρομοκρατία».

Νωρίτερα μιλώντας στο Mega, ο πατέρας της Αγγελικής είπε: «Είναι παιδί μας, θα τη στηρίξουμε» και πρόσθεσε: «Τα λάθη είναι ανθρώπινα».

Keywords
Τυχαία Θέματα