Έρευνα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Τηνεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ΕυτέρπηΚουτζαμάνη, επισκέπτεται αυτή την ώραο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίαςτης Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης,προκειμένου να της ζητήσει την επίσπευσητης δικαστικής διερεύνησης των καταγγελιώντου βουλευτή των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΠαύλου Χαικάλη περί χρηματισμού του. ΗΕπιτροπή αποφάσισε να μην γίνει προβολήτου οπτικοακουστικού υλικού τηςσυνομιλίας του κυρίου Χαϊκάλη με τονκαταγγελλόμενο Γιώργο Αποστολόπουλο,καθώς το χαρακτήρισε παράνομο, ως προϊόνυποκλοπής και συρραφής.

Εξάλλου,η

Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσειεκ νέου τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι,οπότε και έχει καλέσει τους ανεξάρτητουςβουλευτές Θεόδωρο Παραστατίδη καιΟδυσσέα Βουδούρη, με αφορμή τα υπαινικτικάσχόλια που έκαναν εναντίον συναδέλφωντους, σχετικά με την προεδρική εκλογή.

Σεκατάθεση αναμένεται να κληθεί από τονεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλοο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο οκος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκενα τον δωροδοκήσει. Παράλληλα, μέσα στοΣαββατοκύριακο, ενδεχομένως και σήμερα,αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σενέα κατάθεση τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάληαλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος,σύμφωνα με τον κ. Χαικάλη παρέλαβε καιεπεξεργάστηκε το παράνομο οπτικοακουστικόυλικό από τις συναντήσεις που είχε οβουλευτής, με τον καταγγελλόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα