Έρχεται το «δάκρυ» που ανακουφίζει

Μια σημαντική είδηση, αντιστεκόμενηστα σημεία των καιρών μας, έρχεται νατονώσει το Ελληνικό "επιχειρείν"στο τομέα της Υγείας.

Η είδηση αφορά στην κυκλοφορία καιδιάθεση της Μαστίχας Χίου (Π.Ο.Π) σε μορφήκάψουλας στη φαρμακευτική αγορά, απότην Pharma Q Α.Ε.. Η εταιρεία, σε συνεργασίαμε την Mediterra A.E. και την Ένωση ΜαστιχοπαραγωγώνΧίου, ανέλαβε να προωθήσει και νααναπτύξει την αξιοποίηση του Εθνικούμας Βάλσαμου, προς όφελος της Υγείαςόλων των Ελλήνων και όχι μόνο.

Οι μοναδικές ευεργετικές

και θεραπευτικέςιδιότητες της Μαστίχας, γνωστές απόαρχαιοτάτων χρόνων, είναι σήμεραεπιβεβαιωμένες και κλινικά τεκμηριωμένεςαπό τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.Η συνεισφορά της Μαστίχας στην υγιεινήτου γαστρεντερικού συστήματος είναιαξιόλογη, καθώς συμβάλλει στην εκρίζωσητου Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού(αιτιολογικός παράγοντας στην δημιουργίαελκών) και προσφέρει ανακούφιση σεπεριπτώσεις στομαχικών διαταραχών,όπως δυσπεψία και οπισθοστερνικόςκαύσος.

H Pharma Q αποτελεί μία από τις πιο δυναμικέςπαρουσίες στον φαρμακευτικό κλάδο,έχοντας καταξιωθεί στην συνείδηση τωνλειτουργών Υγείας μέσω των καινοτόμωνθεραπευτικών προϊόντων της. Ιδρύθηκετο Μάρτιο του 2008 από έμπειρα στελέχητης φαρμακευτικής αγοράς και από τονΙούλιο του 2010 αποτελεί μέλος του Ομίλουτης Iasis Pharma. Πορευόμενη με βαθύτατοαίσθημα ευθύνης προς τον λειτουργόΥγείας και τον ασθενή, και πάντα μεγνώμονα τις αξίες και την ηθική, στόχοςτης Pharma Q είναι η διασφάλιση καλύτερηςζωής, φροντίδας και ίασης, χτίζοντας τοαύριο ενός καλύτερου και υγιέστερουκόσμου.


Πληροφορίες:


Pharma Q A.E.

Εφέσου 6, Νέα Σμύρνη, 171-21

Τηλ: 210-9374576-8

Fax: 210-9374579

Keywords
Τυχαία Θέματα