Επίθεση Τσίπρα στην Κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, με βασικούς άξονες το φορολογικό, τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο και την πρόσφατη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, εξαπέλυσε από τη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το φορολογικό είπε ότι και μόνο που έπεσε στο τραπέζι η σκέψη για συντελεστή φορολόγησης 45% σε όσους δηλώνουν εισοδήματα πάνω από 26 χιλιάδες

Ευρώ, αποδεικνύει ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η διάλυση της μεσαίας τάξης.

Αναφερόμενος στο θέμα της διαθεσιμότητας, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για κινητικότητα και απολύσεις, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του γιατί στην Κυβέρνηση που θα κάνει τις απολύσεις, μετέχει ο Αντώνης Μανιτάκης, τον οποίο χαρακτήρισε σκιά του παλαιού δημοκράτη και επιστήμονα.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, γιατί οι νοσηροί -όπως είπε- εγκέφαλοι που τον περιβάλλουν εξέδωσαν μια πρωτοφανή μισαλλόδοξη και μετεμφυλιακή ανακοίνωση. «Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο της τεχνητής έντασης, της τεχνητής όξυνσης και του διχασμού», κατέληξε ο κύριος Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα