«Ούτε εκλογές, ούτε εκβιασμοί»

«Δεν επιδιώκω πρόωρες εκλογές και δε θα δεχθώ εκβιασμούς», διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ο πρωθυπουργός με συνέντευξή του στα ΝΕΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για την «ειλικρινή και εποικοδομητική» συνεργασία που έχει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αφήνοντας να διαφανεί ότι η σχέση του με τον Φώτη Κουβέλη εισέρχεται σε περίοδο ψυχρότητας και παρατηρεί ότι δεν βλέπει περιθώριο

συναίνεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός υπεραμύνεται της αναδιάρθρωσης του Δημόσιου Τομέα, ενώ προειδοποιεί ότι ενδεχόμενη αποτυχία του πιλοτικού προγράμματος της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, θα απομακρύνει τον γενικότερο στόχο μείωσης της φορολογίας.

Απεγνωσμένη προσπάθειά να παραμείνει στην εξουσία χαρακτήρισε τη συνέντευξη Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι η εκ νέου αφήγηση του «success story» και οι χιλιοειπωμένες προβλέψεις για ανάπτυξη, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας ακυρώνονται από την σκληρή πραγματικότητα των αθρόων απολύσεων, των κατασχέσεων των σπιτιών και της κατάρρευσης της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα