Επεισοδιακό ΔΣ!

Το ντέρμπι της Λεωφόρου συνεχίζεται στο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερλίγκας το οποίο διακόπηκε, λόγω επεισοδίων μεταξύ των εκπροσώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που πετούσαν νερά και μπουκάλια μεταξύ τους.

Η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την συζήτηση για τον ΟΦΗ και τις συμβάσεις με Forthnet

και ΟΠΑΠ, υπήρχε η ταυτόχρονη παρουσία Αλαφούζου και Μαρινάκη δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω, υπήρχε μεγάλη ένταση και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς εκνευρισμένος. Τον ακολούθησαν κάποια λεπτά αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.

Οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» μετέτρεψαν σε... πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια της μεγάλης έντασης εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια!

Επίθεση στον Κωνσταντίνου!

Θύμα της έντασης έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που δέχθηκε γροθιά από άγνωστο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλλε ξαφνικά μέσα την ώρα της έντασης.

Ο άγνωστος άνδρας χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μπήκε μπροστά στον Γιάννη Αλαφούζο και στην συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να συλληφθεί, μέχρι αυτή την στιγμή.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σωριάστηκε στο έδαφος από το χτύπημα στο σαγόνι και τραυματίστηκε -ευτυχώς- ελαφρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα