Επεισοδιακή συνέντευξη

Επεισοδιακή συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο Star για τα περί λιντσαρίσματος., ενώ προσφυγή σε βάρος του έχει προαναγγείλει ο κ. Πάχτας.

Σε σχετική ερώτηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε πως παρότρυνε τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν πολιτικά τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα,

είπε πως ο εισαγγελέας έπρεπε να είχε παρέμβει και για το νερό με αρσενικό και σημείωσε ότι έχει διαφορά η δημόσια δήλωση από τη συνομιλία με πολίτες.

«Καλώ τον εισαγγελέα να με συλλάβει, παραιτούμαι κάθε ασυλίας», πρόσθεσε λέγοντας «ο Δήμαρχος ήξερε ότι πίνουν νερό με αρσενικό τα παιδιά».

Ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς στην παρουσιάστρια της εκπομπής και λίγο αργότερα μέσα σε κλίμα έντασης αποχώρησε από το στούντιο.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει ήδη προαναγγείλει ο κ. Πάχτας.

Μιλώντας σήμερα στον Αθήνα 9.84 και τον Βαγγέλη Καργούδη ο κ. Πάχτας έκανε εκτεταμένη αναφορά στις έρευνες που έγιναν στα νερά της περιοχής και τα αποτελέσματα των αναλύσεων καθώς και στις γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα