Επεισόδια στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Επεισόδια ξέσπασαν στο Κερατσίνι,όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωσηδιαμαρτυρίας, για την άγρια δολοφονίατου Παύλου Φύσσα από μέλος της ΧρυσήςΑυγής. Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Τα συνθήματα που κυριαρχούν στησυγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου συμμετέχουντο ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ,

εργατικά συνδικάτα,και απλοί πολίτες είναι «Ο λαός δενξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και«Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει»,εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονίατου άτυχου ράπερ.Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκεστον Πάνο Καμμένο και τον χτύπησε άγρια,ενώ έσπασαν και το λινκ του ΑΝΤ1 πουβρισκόταν στην περιοχή.

«Πρόκειται για εγκληματική, μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων, που ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη, σύνθημά του, τα λόγια του ποιητή «το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης στο Κερατσίνι.

Συγκεντρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα