Έπαιζε με έξι παίκτες η Βαλένθια! -vd-

Η πιο αστεία φάση της χρονιάς έγινε στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η Βαλένθια αντιμετώπιζε την Μπιλμπάο και ενώ έμεναν 34 δευτερόλεπτα, οι νυχτερίδες αποφάσισαν να παίξουν με 6 παίκτες, μήπως και μειώσουν το σκορ!

Η Βαλένθια ήταν πίσω με 5 πόντους στα 34 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα. Και οι 5 παίκτες που είχε στο παρκέ όμως δεν της έφταναν. Γι΄αυτό αποφάσισε να παίξει το τελευταίο της χαρτί με 6 παίκτες. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Ρομέιν Σάτο ήταν να

μπει ως αλλαγή, αλλά ενώ ο ίδιος μπήκε στο παρκέ, ο παίκτης που ήταν να καθίσει στον πάγκο δεν το κατάλαβε και έμεινε και αυτός μέσα.

Έτσι η Βαλένθια εκδήλωσε επίθεση έχοντας 6 παίκτες, αστόχησε, ωστόσο κανένας δεν φαίνεται από το βίντεο να κατάλαβε τι συνέβαινε, εκτός από τον Μουμπρού της Μπιλμπάο ο οποίος είπε για την παράβαση στον διαιτητή. Όμως η αλεπού...Σάτο το κατάλαβε και μετά την επίθεση βγήκε από το παρκέ και προχώρησε στη γραμματεία για να γίνει αλλαγή, όπως και συνέβη και τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να υπάρξει τεχνική ποινή για τη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα