Ένταση στην τελετή ορκωμοσίας

Κλίμα έντασης μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιφασιστών στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.


Παρών ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, τον οποίο υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα υποστηρικτές της οργάνωσης για να απαντήσουν τα μέλη των αντιφασιστικών κινήσεων.

Αντεγκλήσεις υπήρξαν

και μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη, με συγκεντρωμένους εντός της αίθουσας, με το δήμαρχο να ζητά την αποχώρησή τους. Στέλνοντας πάντως αντιναζιστικό μήνυμα, ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας φορούσε συμβολικά στο πέτο ένα κίτρινο αστέρι όπως εκείνα που έβαζαν οι Ναζί στους Εβραίους για να ξεχωρίζουν.

Μετατέθηκε για τη Δευτέρα ο αγώνας Λάρισας-Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, που επρόκειτο να τελεστεί αύριο, μετά από αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας. Αιτία η προγραμματισμένη για αύριο ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα