Ενημέρωση Κυβερνητικού εκπροσώπου

Την Παρασκευή - σύμφωνα με πληροφορίες - προγραμματίζει η Κυβέρνηση τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο οποίο ο Πρωθυπουργός θα δώσει το πολιτικό στίγμα του συνολικού σχεδίου για την οικονομία, την επόμενη 4ετία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ίδια ημέρα, προγραμματίζεται η σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, και ενδεχομένως η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα αποτυπώνει τη μελλοντική προοπτική της χώρας, και τη διέξοδο από την οικονομική κρίση, υπογράμμισε
ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, και επισήμανε ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στις προγραμματισμένες ημερομηνίες για την κατάθεση και ψήφισή του από τη Βουλή. Ο Γιώργος Πεταλωτής διέψευσε εκ νέου σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, αλλά και περί αναδιάρθρωσης του χρέους, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, χαρακτηρίζοντας τη συναίνεση διαρκές ζητούμενο, διευκρίνισε ωστόσο ότι η Κυβέρνηση δεν θα σκαλώσει - όπως είπε - πουθενά, και θα φέρει εις πέρας το έργο που έχει επωμιστεί." Η ΝΔ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τις τωρινές αλλά και τις παρελθούσες ευθύνες της", τόνισε ο κύριος Πεταλωτής, ο οποίος επέστρεψε στον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, τους χαρακτηρισμούς περί λαγού και χελώνας που προσήψε στην Κυβέρνηση.
Επιπλέον ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγόρησε την προηγούμενη Κυβέρνηση ότι πορεύθηκε με το δόγμα " άστο γι αργότερα", για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και για χλιδάτη υπουργική ζωή.Για απαράδεκτες, παράνομες και κανιβαλικού τύπου εκδηλώσεις, κατηγόρησε το υποτιθέμενο, όπως το χαρακτήρισε, κίνημα " Δεν πληρώνω", ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τη σύλληψη τριών μελών του. " Ορισμένοι υποτιθέμενοι προοδευτικοί σχεδιάζουν να επιβάλλουν το νόμο της ζούγκλας και επιχειρούν να γελοιοποιήσουν κάθε πολίτη που θέλει να είναι συνεπής", είπε ο κύριος Πεταλωτής." Το δόγμα όλα στο φως το εννοούμε. Η ατιμωρησία 10ετιών παύει να υπάρχει, δεν σταματάμε πουθενά και δεν καλύπτουμε κανέναν", τόνισε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή την πρόταση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων. Ο ίδιος πάντως απέφυγε να σχολιάσει σχετική δήλωση δυσαρέσκειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ακη Τσοχατζόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα