«Ένας καφές σε περιμένει»

Από σήμερα κιόλας, σε τέσσερις καφετέριες του κέντρου της Αθήνας θα δείτε ένα αυτοκόλλητο με τη φράση «Ένας καφές σε περιμένει».

Πρόκειται για τα καταστήματα: «6», συνεργατικό καφενείο, Τριών Ιεραρχών 21, Θησείο, «Ακροβάτης», καφενείο-ουζερί, Μαίζωνος 44 & Ψαρρών 26α, «Στα καλά καθούμενα», Δράκου 3 (έξοδος Μετρό FIX), Κουκάκι και «VERVE», Σόλωνος 94.

Αυτό σημαίνει ότι με

την αγορά του καφέ σας, δίνετε περίπου ένα ευρώ παραπάνω για να κεράσετε ένα καφεδάκι κάποιον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη από αυτήν την τόσο μικρή, καθημερινή «πολυτέλεια».

Η πρωτοβουλία ανήκει στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία», η οποία έχει υιοθετηθεί εδώ και χρόνια στο εξωτερικό αποτελώντας πλέον συνήθεια για τους Ευρωπαίους και όχι μόνο. Κάπως έτσι ονειρεύτηκαν στο περιοδικό να γίνει και στην χώρα μας, αρχής γενομένης από τέσσερα καταστήματα του κέντρου.

Για αυτήν την πρωτοβουλία η Κωνσταντίνα Βρεττού αναζήτησε τον Διευθυντή σύνταξη του περιοδικού δρόμου Σχεδία Χρήστο Αλεφάντη, ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή «Μετρόπολις» με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο.

Η κυρία Γιώτα Καντάση, σας περιμένει στο καφέ «6» στο Θησείο. Είναι τακτική αναγνώστρια της Σχεδίας κι έτσι, όταν διάβασε για αυτή την πρωτοβουλία στο τεύχος αυτού του μήνα, πήρε η ίδια τηλέφωνο στο περιοδικό ζητώντας να συμπεριληφθεί στη λίστα των καταστημάτων όπου ο ένας πελάτης... κερνά καφέ τον άλλον.
Ένα απλό κέρασμα μπορεί να μην αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορεί να μας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και Καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», Φαβιέρου 39Α, 10438 Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0231220

www.shedia.gr, [email protected]
fb: shedia.streetaper, tw: _shedia

Keywords
Τυχαία Θέματα