Ένα εισιτήριο για δύο

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 20:00, OTE Sport 1., για το ένα εισιτήριο που οδηγάει στο μεγάλο τελικό.

Ο Ολυμπιακός θα
μπει απόψε στην «καυτή» Τούμπα έτοιμος για μία αναμέτρηση μεγάλων απαιτήσεων, ώστε να αξιοποιήσει τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μίτσελ θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο, να τον υποχρεώσει σε λάθη ώστε να μην τον αφήσει να επιβάλει το παιχνίδι του.Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί επιθετικά στον Ντομίνγκες που θα είναι ο ηγέτης, στα άκρα θα παίξουν ο Κάμπελ με τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή ο Βαλντές έχει προβάδισμα έναντι του Σαβιόλα. Εντινγκά και Μανιάτης θα είναι στο χώρο του κέντρου, ενώ στην άμυνα τα φαβορί είναι Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Μαρκάνο, Μανωλάς, δίχως να αποκλείεται η έκπληξη να παίξει ο Ρομπέρτο στην εστία και ο Αβραάμ στόπερ, με τον Μαρκάνο αριστερό μπακ.

Απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 κόντρα τον Ολυμπιακό και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά μετά από το 2003.Ο Γιώργος Γεωργιάδης, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ενώ ξεκούρασε αρκετούς παίκτες στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του δικέφαλου σκοπεύει να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο. Στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα. Για αμυντικό χαφ προορίζει τον Κάτσε, με εσωτερικούς μέσους τον Νάτχο και τον Λάζαρ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα