Έκθεση D56 του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design

Έξι καλοκαιρινοί όροφοι φιλοξενούν την έκθεση "D56", που ανοίγει στο κεντρικό κτήριο της Βακαλό την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. Για μία ακόμη χρονιά το Κολλέγιο Βακαλό διοργανώνει ένα νεανικό πάρτι, με επίκεντρο την έκθεση αντιπροσωπευτικών σπουδαστικών έργων, η οποία παρουσιάζει το δημιουργικό έργο που προσφέρει στην εκπαίδευση των εφαρμοσμένων τεχνών, στη Γραφιστική (Graphic Design) και στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου (Interior Design).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα από όλους τους τομείς
των εφαρμοσμένων τεχνών, όπως web design, computer graphics, αφίσες, διαφημίσεις, συσκευασίες, προϊόντα και gadgets, εταιρική ταυτότητα, εμβλήματα, σήματα και λογότυπα, κλασική & πειραματική τυπογραφία, εικονογράφηση, φωτογραφία, χώρους κατοικίας, καταστήματα και εκθεσιακά περίπτερα, αστική κηποτεχνία, εικαστικές κατασκευές, μικρογλυπτική, θεατρικά σκηνικά & κοστούμια, και πολλά άλλα.

Τα εγκαίνια αυτής της καθιερωμένης καλλιτεχνικής γιορτής συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πάνω από 1.000 άτομα - από τους σπουδαστές, τους οικείους και τους φίλους τους, τους καθηγητές και τους παλαιούς απόφοιτους, μέχρι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, γραφίστες, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς και επαγγελματίες του χώρου.

Μαζί με την άφθονη βαρελίσια μπύρα, το πάρτι της Βακαλό προσφέρει για δεύτερη χρονιά ζωντανή μουσική. Μετά τους περσινούς προσκεκλημένους Penny and the Swingin Cats, φέτος φιλοξενείται η Banda Me Renda, για να συνοδεύσει μουσικά τις παρέες, τις κουβέντες, κι αυτή την περιπλάνηση στο σύγχρονο Design, στην τέχνη του φευγαλέου, στην επικράτεια του στυλ.

Διάρκεια έκθεσης
25 Ιουνίου-3 Οκτωβρίου (καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακου)
Κολλέγιο Βακαλό Art & Design
Λάμπρου Κατσώνη 26, Λυκαβηττός
T: 210-6442514, F: 210-6444840,
E: [email protected], W: vakalo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα