Έκτακτο Πασχαλινό Πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ984

Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 αλλάζει το πρόγραμμά του από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Έκτακτες εκπομπές, πολλή μουσική, αλλά και διαφορετικά ήθη και έθιμα, συνθέτουν το πρόγραμμα του σταθμού της πόλης τις μέρες του Πάσχα. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών θα μεταδίδονται χρηστικές πληροφορίες για τους ακροατές που θα αφορούν την κίνηση στην αγορά, τους δρόμους, τον καιρό κ.λπ. Ακούστε

μεταξύ άλλων:

Το Μεγάλο Σάββατο από τις 11 το πρωί και για τρεις ώρες, οι bloggers του feleki.gr σε μια έκτακτη πασχαλινή εκπομπή με ό,τι συμβαίνει στην πόλη.

Κυριακή του Πάσχα με πολλή μουσική. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα οι παραγωγοί του ΑΘΗΝΑ 9.84 σας κρατάνε συντροφιά στο πασχαλινό τραπέζι.

Αμέσως μετά και για δύο ώρες, ο Παντελής Θαλασσινός επιμελείται την εκπομπή "Τα Τραγούδια μου" και σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με την νέα του δισκογραφική δουλειά, αλλά και ανέκδοτες ηχογραφήσεις παραδοσιακών τραγουδιών.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 12 το μεσημέρι επιστρέφουν οι αγαπημένοι bloggers του feleki.gr σε μια έκτακτη εκπομπή για τρεις ώρες.

Και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, η Νίκη Λυμπεράκη και η Αγγελική Πανταλέων, «Με Δύναμη Από την Πειραιώς» παρακολουθούν την επιστροφή των εκδρομέων και σχολιάζουν όλα τα νέα του τριημέρου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα