Έκκληση για τον 20χρονο

Έκκληση, μέσω του ΑΘΗΝΑ 9.84, σε όποιον γνωρίζει, είδε ή άκουσε κάτι για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του νεαρού φοιτητή από την Κρήτη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, απευθύνει ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γιώργος Τσούκαλης. Μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο του σταθμού μας και τη Νίκη Λυμπεράκη ερωτηθείς για τις επώνυμες καταγγελίες περί εμπλοκής και πολιτικού προσώπου στην υπόθεση, ο κ. Τσούκαλης, επισήμανε ότι «αυτά είναι θέματα των διωκτικών και

ανακριτικών Αρχών», ενώ για την ανταπόκριση από την Πολιτεία, τόνισε ότι, «οι αστυνομικοί, με δεδομένο ότι πρόκειται για έρευνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ενήργησαν από την πρώτη στιγμή και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν».


Εν τω μεταξύ στην υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη αναφέρθηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου. Κάλεσε τον Γιάννη Πανούση και την Έλενα Ακρίτα να δώσουν στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που εμπλέκεται, για να μη συκοφαντούνται, όπως είπε, για το χατίρι του ενός οι υπόλοιποι βουλευτές στην Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα