Εισαγγελική έρευνα στο ποδόσφαιρο!

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διεξάγει έρευνα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα εκδώσει το πόρισμά του.

Ο αθλητικός εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόρισμά του αναμένεται να προκαλέσει εξελίξκεις στο χώρο του αθλητισμού.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και χρειάζεται ακόμα καιρός για να ολοκληρωθεί η δικογραφία, αφού κάποιοi από τους ύποπτους ζήτησαν και πήραν διορία για να καταθέσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα,

ο αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αριστείδης Κορέας με έγγραφη πρότασή του ζήτησε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Αναστάσιο Αναστασίου, Γεωργία - Ελένη Παπαγιαννοπούλου και Ιωάννη Μασσάλη να χρησιμοποιήσει το υλικό της επικοινωνίας που έγινε γνωστό από την άρση του τηλεφωνικό απορρήτου στη δικογραφία που έχει τίτλο: «Ανακριτικές πράξεις επί εγκληματικών οργανώσεων» και αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο κύριος Κορέας χρησιμοποίησε περιεχόμενο από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και οι υποθέσεις αφορούν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα