Εγκατέλειψε ο Παπαμιχαήλ

Στο νήμα κρίθηκε το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης. Αγανάκτηση για αμφιλεγόμενο Ρώσο προπονητή. Εγκατέλειψε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.Δύο δευτερόλεπτα χώρισαν τον πρώτο από τον τέταρτο στα 20 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ, τρίτος στον κόσμο στη Μόσχα το 2013, τερμάτισε σε χρόνο μια ώρα και 19.44 δευτερόλεπτα.

Ένα δευτερόλεπτο πίσω διέσχισε τη γραμμή του τερματισμού ο θριαμβευτής της Μόσχας, Αλεκσάντρ Ιβάνοβ (1:19.45) που έχασε στο τελευταίο σπριντ.

Πανομοιότυπο χρόνο σημείωσαν ο τρίτος Ντένις Στρέλκοβ και ο τέταρτος Ρουσλάν Ντμιτρένκο στο 1:19.56 με τον Στρέλκοβ να ανεβαίνει στο βάθρο.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχή στη Ζυρίχη. Ο νικητής που ζει και προπονείται στη Μούρθια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του μετά τον τερματισμό.

Ο Έλληνας αθλητής, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, ένας από πέντε αθλητές που εγκατέλειψαν.

Εν τω μεταξύ σειρά αθλητών στα social media χάρηκαν τη νίκη του Ισπανού απέναντι σε δύο αθλητές του Βίκτορ Τσέγκιν. Ο αμφιλεγόμενος Ρώσος προπονητής, δημιουργός του κινήματος βάδην στο Σαράνσκ, έχει απομακρυνθεί από τη ρωσική ομάδα εξαιτίας της ανάμειξης του ονόματος του σε σκάνδαλα ντόπινγκ. Σήμερα βρισκόταν στη Ζυρίχη και έδινε οδηγίες στους αθλητές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα