Έγδυσαν και έδιωξαν προπονητή

Λέμε ότι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν καταστάσεις απείρου κάλλους αλλά αυτό που έγινε στη Βουλγαρία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και εδώ και μερικές ώρες κάνει τον "γύρο" του κόσμου ως μια αληθινά σοκαριστική είδηση.
Οι οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας επιτέθηκαν στο νέο προπονητή της ομάδας Ιβάιλο Πέτεφ (σ.σ. είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα το 2007-08 με τη φανέλα των Τρικάλων) κατά την παρουσίαση του επειδή είχε ακουστεί ότι συμπαθεί τη μισητή αντίπαλο ΤΣΣΚΑ

Σόφιας. Κι όταν λέμε "επιτέθηκαν" εννοούμε ότι μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου. Την διέκοψαν. Τον πλησιάσαν, του ζήτησαν να σηκωθεί απο τη θέση του. Τον έγδυσαν (!) διότι είχε την... έμπνευση να φορά τη φόρμα της Λέφσκι και τον εξευτέλισαν μέχρι που ο άνθρωπος αναγκάστηκε να σηκωθεί και να φύγει, ταπεινωμένος!


«Βλάκα, βγάλε τη φανέλα της Λέφσκι, δεν είσαι άξιος να τη φοράς» του φώναζαν, δίχως κανένας να αντιδράσει. Και μάλιστα ήταν υπερήφανοι για το κατόρθωμα τους! Παρά το ισχυρό σοκ, βέβαια, ο Πέτεφ παραμένει στη θέση του και στις 19 του μήνα θα καθορίσει τη... μοίρα του στο ντέρμπι με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αν φυσικά δεν προκύψει κάτι άλλο συγκλονιστικό μέχρι τότε. Αν τον αφήσουν να δουλέψει. Αν αντέξει και ο ίδιος την απίστευτη αυτή "πίεση" που δεν έχει προηγούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα