Εύκολα ο Εργοτέλης

Κρητικό ντέρμπι δεν... έγινε ποτέ. Ο Εργοτέλης έκανε πάρτι απέναντι στον Πλατανιά και έφτασε σε ακόμα μία εύκολη νίκη με 3-1. Παράλληλα έφτασε και τον ΠΑΟΚ (αγωνίζεται αύριο με τον Παναθηναϊκό) στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς.


Ο Διαμαντάκος στο 36' με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πελέ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0. Ο Εργοτέλης μπήκε εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος και συνέχισε από 'κει που... σταμάτησε.

Ο Μπαντιμπανγκά έκανε εξαιρετική κούρσα από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Ρομάνο απλά να τη στέλνει στα δίχτυα και τον Εργοτέλη να έχει... 100% ευστοχία. Τρεις ευκαιρίες, τρία γκολ και... τέλος.


Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Πελέ (87' Κοζορώνης), Χαντί, Διαμαντάκος, Ρομάνο (78' Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά


Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφελ, Φερνάντες, Φαϊσκα, Αγκιλέρα (66' Στόλερ), Τετέ, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης (46' Τόρες), Κατάι (52' Πόποβιτς)


* Μετά το αποτέλεσμα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολη η...θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Πλατανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα