Επιτυχία η συμφωνία

«Είναι πολύ σημαντικό που επιτεύχθηκε συμφωνία και αποτελεί επιτυχία για την κυβέρνηση που πρέπει να υποστηριχθεί» δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όπως επεσήμανε, «η Ελλάδα πρέπει να ψηφίσει σε δύο μέρες όλα όσα έπρεπε να γίνουν εδώ και πέντε χρόνια».

Νωρίτερα, ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του δ.σ. του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων

Γιώργος Καμίνης για την απόφαση να ενισχύσει με 10 εκ. ευρώ τον δήμο Αθηναίων στην πολιτική κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που εφαρμόζει.

«Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του Ιδρύματος αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ο δήμος Αθηναίων προκειμένου να προσφέρει με αξιοπιστία και διαφάνεια υπηρεσίες στους κατοίκους της Αθήνας» υπογραμμίζει στην επιστολή του ο κ. Καμίνης και τονίζει ότι ο δήμος Αθηναίων υποστηρίζει καθημερινά 20.000 συνανθρώπους μας με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια.

«Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, σήμερα είναι εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μεμονωμένοι κάτοικοι της πόλης μας» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων και επισημαίνει ότι «κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι».

Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο κ. Καμίνης στην επιστολή του σημειώνει ότι «το χρέος μας για συνεργασία με φορείς του ιδιωτικού τομέα, με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και εν γένει με όσους προσφέρονται, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, την ώρα που τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας διαρκώς λιγοστεύουν και καταλήγει: «Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Η δωρεά σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ενισχύει την προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε ευρύτερες συνεργασίες, προκειμένου να υποστηρίξουμε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και πέρα από τα διοικητικά όρια του δήμου Αθηναίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα