Ευχαριστήρια εκδήλωση

Ευχαριστήρια εκδήλωση για όλους όσοι «έδωσαν τη μάχη να μη συγκαλυφθεί το ρατσιστικό έγκλημα των νεοναζί που δολοφόνησαν με επτά μαχαιριές τον 27χρονο εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν» πραγματοποιεί στις 18.00, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στο Γκάζι, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, Σουγκράν Μπίμπι και Χαντίμ Χουσείν, καθώς και οι δικηγόροι Δημήτρης Ζώτος και Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστα Παπαδάκης και εκπρόσωποι φορέων.

«Δεν ήμασταν μόνοι και για αυτό δεν λυγίσαμε

και νικήσαμε. Μας στήριξε η ΚΕΕΡΦΑ-Kίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ο συντονικής της, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας Πέτρος Κωνσταντίνου, το ΣΕΚ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μας στήριξαν η Διεθνής Αμνηστεία, το Human Rights Watch,τα συνδικάτα, οι φοιτητές. Μας στήριξαν Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και κόμματα της αριστεράς. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να δώσουμε όλοι μαζί την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να δοθεί δικαιοσύνη για κάθε θύμα ρατσιστικής βίας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής κοινότητας, μίλησε στη Φωτεινή Κοκκινάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα