Δύσκολη μέρα η Πέμπτη

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει και αύριο η Αθήνα, λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι. Σε ανάλογη κινητοποίηση προχωρούν αύριο και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό. Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια του Μετρό δεν θα πραγματοποιούνται

ως το Αεροδρόμιο, αλλά θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Από αύριο άλλωστε δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προχωρά σε 48ωρη απεργία, με προοπτική κλιμάκωσης, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Οι ναυτικοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, μπροστά από το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στην προβλήτα, από όπου αναχωρούν τα κρητικά πλοία. Η ΠΝΟ έχει προγραμματίσει νέα συνεδρίαση την Παρασκευή για την περαιτέρω στάση της.

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας που πραγματοποιούν κυλιόμενες 24ωρες απεργίες, θα προχωρήσουν αύριο στις 9 το πρωί, σε μηχανοκίνητη πορεία με βαρέα οχήματα κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.

Σε απεργιακό κλοιό και η Υγεία από αύριο και για 24 ώρες. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ. Για το μεσημέρι γιατροί κι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας και πορεία στην πλ. Συντάγματος.

Εξάλλου, σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από αύριο και οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί, οι οποίοι απειλούν με νέες κινητοποιήσεις κοντά στα μέσα Φεβρουαρίου, στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα θα βρίσκονται γιατροί από την Κρήτη, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο νοσοκομείου της Ιεράπετρας.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, έχει εξαγγείλει για αύριο η ΑΔΕΔΥ.

Σε 24ωρη απεργία αύριο και η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στο μπλόκο της Νίκαιας στην Λάρισα παραμένουν οι αγρότες, ενώ στον Ορχομενό θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί οι αγρότες της Βοιωτίας. Σε αναβρασμό βρίσκονται και οι νομοί, της Ηπείρου και της Ημαθίας όπου οι αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Κουλούρας χωρίς να αποκλείουν το δρόμο. Κινητοποιήσεις αγροτών πραγματοποιούνται επίσης σε Σέρρες, Δράμα και στη Θράκη.

Keywords
πεμπτη, μεσα μαζικης μεταφορας, σταση εργασιας, λεωφορεια, αθηνα, απεργια, ΟΣΕ, μετρο, βενιζελος, ΠΝΟ, νέα, απεργιες, εκαβ, ποεδην, οενγε, εοπυυ, κρητη, ΑΔΕΔΥ, γενοπ, δεη, λαρισα, σερρες, δραμα, απεργια πνο, απεργια μμμ, απεργια οσε, απεργια μετρο, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια αδεδυ, μπλοκα αγροτων, γενοπ, εκαβ, θρακη, πλαισιο, υγεια, ωρα, αεροδρομιο, γιατροι, δρομολογια, ιδια, υπηρεσιες, κρητικα, ληξη, μηκος, μπλοκο, νομοι, νοσοκομεια, οενγε, οχηματα, πλοια, πλοιο, ποεδην, πρωι, συγκεντρωση, υπουργειο υγειας, ωρες, υπουργειο, μεινει, μπροστα, υγειας
Τυχαία Θέματα