Δύο οι ύποπτοι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις αιματηρές επιθέσεις στη Βοστώνη. Σύμφωνα με το CNN, καταζητούνται δύο άτομα, που εμφανίζονται σε video κοντά στα σημεία των εκρήξεων λίγο πριν από αυτές. Όπως σημειώνουν οι πηγές του ειδησεογραφικού δικτύου, οι φωτογραφίες των δύο υπόπτων δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα προκειμένου να μην παρεμποδιστούν οι έρευνες. Πάντως, πληροφορίες φέρουν τις αμερικανικές Αρχές να εντοπίζουν το πρόσωπο του ενός άνδρα που εμπλέκεται

στη βομβιστική επίθεση μετά από ανάλυση βίντεο που ελήφθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε παρακείμενο πολυκατάστημα. Στη Βοστόνη σήμερα μεταβαίνει και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, για να παραστεί στην τελετή μνήμης για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, θεωρίες συνωμοσίας για την επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου. Δύο βίντεο, που σύμφωνα με το λινκ του Wikipedia έχουν ημερομηνία δημοσίευσης τις 17 Μαρτίου, δηλαδή ένα μήνα πριν, προαναγγέλλουν την τραγωδία... Πρόκειται για επεισόδιο της σειράς κόμικ Family Guy, που εγείρει πλήθος ερωτημάτων.

Το πρώτο βίντεο, το οποίο αποσύρθηκε πλέον από το ίντερνετ, δείχνει έναν ήρωα, ντυμένο με ανατολίτικη φορεσιά, να δηλώνει πως θα τρέξει στο μαραθώνιο και κατόπιν να σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο πυροδοτώντας άθελά του δύο βομβιστικές εκρήξεις. Το δεύτερο δείχνει τον ίδιο να κερδίζει το μαραθώνιο... οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του...!

Φωτογραφία: BU Interactive / Flickr/ Creative Commons

Keywords
Τυχαία Θέματα