Δυο αγωνιστικές και πρόστιμο σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Δεν τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου, αλλά με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματική ποινή.

Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Λεωφόρο, κοστίζουν στο «τριφύλλι» 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 68.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η Σούπερ Λιγκ.

Κάτι που σημαίνει

ότι οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους στο ματς με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ αλλά και μία αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και να χρειαστεί να αποφασίσει η δευτεροβάθμια επιτροπής της ΕΠΟ.

Γεγονός που μπορεί να βάλει σε... μπελάδες τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά πιθανή αφαίρεση βαθμών από το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ.


Ακριβά θα πληρώσει και ο ΠΑΟΚ, την μετακίνηση των οπαδών του στην Λεωφόρο στο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο «Απ. Νικολαϊδης», αλλά και με 65.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ γλίτωσαν την νέα αφαίρεση βαθμών...

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ παίρνει... κληρονομιά για την νέα χρονιά ακόμα δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, μιας και έχει ήδη να εκτίσει δύο (μία την εξέτισε με τον Ατρόμητο και άλλη μία με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ) μετά την τιμωρία που του επέβαλλε τις προηγούμενες μέρες η ΕΠΟ για όσα έγιναν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα