Δωρεά εξοπλισμού στην ΥΕΕΒΕ από τις ΗΠΑ

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αποτελούμενο από επτά φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop) και δέκα ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, δώρισε το Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Τον εξοπλισμό παρέδωσε ο πρόξενος, Robert P.Sanders, στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης,
παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγου Εμμανουήλ Κατριαδάκη και του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Βάιου Χονδρού. Οι υπολογιστές και οι φωτογραφικές μηχανές παραχωρήθηκαν στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ, από την υπηρεσία "U.S. Secret Service" και όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της υποδιεύθυνσης.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστησαν επίσης, προϊστάμενοι αστυνομικών υπηρεσιών της πόλης, ενώ ο κ. Χονδρός ευχαρίστησε τον πρόξενο και και του παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. Από την πλευρά του ο κ. Sanders, επεσήμανε, ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των αγαστών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα