Δοκιμασία ΑΕΚ στην Κρήτη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιο Νικόλαο ελπίζοντας ότι θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας.

Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας, οι Κιτρινόμαυροι καλούνται σήμερα (13.00) να παρουσιαστούν στο γήπεδο ως ΑΕΚ, να σκοράρουν όσο περισσότερο μπορούν και να χαρίσουν μια εύκολη νίκη στους οπαδούς τους, οι οποίοι θα βρεθούν και αυτή τη φορά στο πλευρό τους.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι προτίθεται
να κάνει κάποιες αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, ανακατεύοντας την τράπουλα της 11άδας με σκοπό η Ένωση να γίνει ξανά παραγωγική όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Σταύρος Πεταυράκης, Σωκράτης Τσουκαλάς, Βασίλης Ρόβας και Μπρούνο Τσιρίλο θα αποτελέσουν σύμφωνα με τη δοκιμή που έκανε ο Κολοσσός την αμυντική τετράδα, με τους Νίκο Γεωργέα και Μιγκέλ Κορδέρο να αγωνίζονται μπροστά τους ως αμυντικά χαφ.

Στα φτερά της επίθεσης θέση θα πάρουν οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Ζντράβκο Πόποβιτς, με τον Ίβαν Μπρέσεβιτς να είναι ο μοναδικός προωθημένος, ενώ πίσω του θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Σχετικά με τον τερματοφύλακα είναι πολύ πιθανό θέση βασικού να πάρει ξανά ο Ηλίας Βούρας, με τον Καραγκιολίδη να έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Δέλλας δώσει θέση βασικού στον Ντακόλ, τότε δίπλα στον Ρόβα στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Σταθάκης, λόγο του περιορισμού με τους ξένους που υπάρχει.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο 12 χρόνια μετά από την πρώτη της φορά, έχοντας στο πλευρό της τους οπαδούς της, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους παρείχαν οι υπεύθυνοι του ΑΟΑΝ.
Keywords
Τυχαία Θέματα