Διπλό σοκ για τη Μπάρτσα

Η ισοφαρίση της Παρί στο 92΄ ήταν μάλλον το.. μικρότερο κακό που συνέβη απόψε στην επίσκεψη της Μπαρτσελόνα, στο Παρίσι. Η για πολλούς κορυφαία ομάδα του κόσμου έχασε με τραυματισμούς τους δύο σπουδαίους αργεντινούς άσους της. Τον Λίο Μέσι και τον Χαβιέ Μασεράνο. Η πρώτη εκτίμηση λέει ότι ο Μέσι θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες και ο Μασεράνο για ενάμιση μήνα!

Ο Μέσι που με το γκολ του στο "Παρκ Ντε Πρενς" έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε 20 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ένιωσε ενοχλήσεις

στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Η επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα μιλά για πρόβλημα στο δικέφαλο και μεταθέτει τις εξελίξεις για σήμερα Τετάρτη όπου ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάζεις στη Βαρκελώνη. Στην Ισπανία όμως ραδιοφωνικοί σταθμοί και ιστοσελίδες παρουσιάζουν ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο αργεντινός σούπερ σταρ τέθηκε νοκ άουτ για τη ρεβάνς με τη Παρί. Απο τις ίδιες πηγές προκύπτει ότι ο Μασεράνο σε σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του Ζόρντι Άλμπα υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο. Εκτιμάται λοιπόν ότι θα απουσιάσει 6 εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους! Για δική του συμμετοχή στη ρεβάνς με τη Παρί δεν υπήρχε εξαρχής θέμα, καθώς πλην του τραυματισμού του έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα