Διασκέδαση με επιτραπέζια παιχνίδια

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ορίστηκε ως η 1η Ημέρα Γνωριμίας Επιτραπέζιων Παιχνιδιών από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στη Βορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, από την ομάδα του BGNews.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ανοιχτά προς όλους και προς όλες τις ηλικίες.

Επίσης, το Σάββατο, 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου, η ομάδα του Board Games News

Online.gr (BGNews) θα συμμετάσχει στο Gameathlon, ένα μεγάλο φεστιβάλ σχετικό με τα παιχνίδια πάσης φύσης, με δικό του περίπτερο, όπου θα παρουσιάζει επιτραπέζια παιχνίδια.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η δημιουργία ενός podcast σχετικά με το χώρο, το οποίο ετοιμάζεται για τον Ιούλιο. Επίσης, η ομάδα του BGNews θα ταξιδέψει τον Οκτώβριο ως το Έσσεν της Γερμανίας για το Spiel, τη μεγαλύτερη έκθεση επιτραπέζιων παιχνιδιών στην Ευρώπη, που είναι ανοιχτή για το κοινό, με σκοπό να παρουσιάσει με οπτικοακουστικά μέσα στο ελληνικό κοινό την ευρωπαϊκή κουλτούρα στο χώρο των επιτραπέζιων.

Το BGNews είναι ένας διαδικτυακός τόπος, ο οποίος από το 2012, ανανεώνεται καθημερινά και ενημερώνει το κοινό του γύρω από τα νέα του χώρου των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Με μια πλατφόρμα φιλική προς το χρήστη, παρουσιάσεις επιτραπέζιων και αρθρογραφία ποικίλης ύλης, η ιστοσελίδα καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος ενδιαφερόμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα