Διαψεύδουν τα μεταγραφικά σενάρια

Διαψεύδουν κατηγορηματικά από τον Ολυμπιακό όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία.
Στελέχη της διοίκησης λένε με τρόπο κατηγορηματικό, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί το παραμικρό γύρω από τις μεταγραφές, πολύ περισσότερο δεν έχει γίνει κάποια διαπραγμάτευση για μεταγραφή παίκτη και πως
το μοναδικό που μπορεί αν εκληφθεί ως δεδομένο είναι η επιθυμία που έχει εκφραστεί από τον πρόεδρο, για ελληνοποίηση του ρόστερ. Ακόμη όμως και αυτό είναι μια πρόθεση, χωρίς να έχει συζητηθεί διεξοδικά και με τις παραμέτρους που μπορεί να προκύψουν. Αλλωστε πριν από τις μεταγραφές προέχει το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ, αλλά και το τι θα γίνει με τους παίκτες που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες. Για την ώρα, οι Μήτρογλου και Γκαλίτσιος του Πανιωνίου, Παπάζογλου και Σουμπίνιο του Πανσερραϊκού και ο Επστάιν της Κέρκυρας έχουν ήδη ενημερωθεί να βρίσκονται στου Ρέντη μετά το Πάσχα, αφού οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται με τη μορφή του δανεισμού, έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Τέλος, οριστικοποιήθηκε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα