Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών, με ανακοίνωσή του, τις πληροφορίες ότι η αναβολή της αποψινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα έγινε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής πλευράς. «Το υπουργείο Οικονομικών δεν ζήτησε ποτέ αναβολή σημερινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα η οποία άλλωστε ουδέποτε προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις, άλλωστε, είναι μέρος αυτών», αναφέρεται στη
σχετική ανακοίνωση. Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Επένδυση», ο κ. Χαρδούβελης, τονίζει οτι η 8η Δεκεμβρίου είναι σημαντική αλλά οχι ορόσημο και εκτιμά οτι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η τρόικα στην Αθήνα και όχι στις αρχές Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο υπό τον Γκίκα Χαρδούβελη. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποφασίστηκε το ενιαίο μισθολόγιο να τεθεί σε ισχύ από πρώτη πρώτου του 2016.

Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ φέρεται δυσαρεστημένο, καθώς η κυβέρνηση κατέθεσε σήμερα τον κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς να πάρει την έγκριση του ως είθισται όταν μια χώρα βρίσκεται σε μνημόνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα