Διαψεύδει το ΣΔΟΕ για Μαργαρίτα

Κατηγορηματικάδιαψεύδει ο πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕΝίκος Λέκκας ότι ο ίδιος σε υπηρεσιακήσύσκεψη ανέφερε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέουκρύβεται πίσω από το λογαριασμό των 550εκ. δολαρίων συνομιλώντας απόψε μεδημοσιογράφους στη Βουλή.

Οκ. Λέκκας είπε ότι ουδέποτε σε συσκέψειςτου ΣΔΟΕ κάναμε αναφορές σε ονόματαδιαψεύδοντας έτσι τον επικεφαλής τουσώματος Στέλιο Στασινόπουλο, ο οποίοςείχε αναφέρει ότι ο κ. Λέκκας κατονόμασετην Μαργαρίτα

Παπανδρέου.

Πάντωςστην αποψινή συνεδρίαση της επιτροπήςδεν ολοκληρώθηκε η κατάθεση του αναπληρωτήπροϊσταμένου της περιφερειακής διεύθυνσηςΑττικής του ΣΔΟΕ Παναγιώτη Μαντούβαλου,καθώς η συνεδρίαση διεκόπη, λόγω φραστικούεπεισοδίου που είχε η βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με τονβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σεένα διαδραστικό αστυνομικό παιχνίδιμας καλεί φέτος η θεατρική ομάδα ABOVO.«Έγκλημα στη γκαλερί» λέγεται η νέαπαράσταση που έγραψαν κι επιμελήθηκαν,τα μέλη της ομάδας, η οποία κάθε βράδυδίνει στο κοινό το ρόλο ντετέκτιβ. Σεένα χώρο άνω των 1.100 τετραγωνικών μέτρων,οι θεατές μπορούν να ανακρίνουν υπόπτουςκαι να αναζητούν στοιχεία στον τόπο τουεγκλήματος, προκειμένου να εξιχνιάσουνμια μυστηριώδη απόπειρα δολοφονίας. Ηπαράσταση παίζεται κάθε Πέμπτη έωςΚυριακή στις 21.15 στο χώρο Thission Lofts,Πειραιώς 123 κι Ευρυσθέως, στο Γκάζι. Οιτιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.Ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ηθοποιός καισκηνοθέτης της παράστασης, μίλησε στηνΑνδρονίκη Τσατσαρώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα