Διαμαρτυρία στον πρωθυπουργό

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία εξαπολύει επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, απέστειλε χθες η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην επιστολή της, που έρχεται σε συνέχεια, όπως αναφέρεται, σε σημερινή
τηλεφωνική τους επικοινωνία αναφορικά με τις πολλαπλές επιθέσεις, όπως τις χαρακτηρίζει, των δύο υπουργών εναντίον της, η κα Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για ονειδιστικό φαινόμενο της δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα για τον κ. Μάρδα, η πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι εξαπέλυσε προσβλητικές δηλώσεις και για την ίδια αλλά και για την Επιτροπή Αληθείας Δημοσίου Χρέους που δεν απηχούν - όπως σημειώνει- την εκπεφρασμένη άποψη της κυβέρνησης και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα.

Για ανοίκειες πολλαπλές προσβλητικές επιθέσεις εναντίον της κατηγορεί και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για επιθετική επιμονή που γεννά πολλές απορίες.

Καλεί τον πρωθυπουργό να θωρακίσει τον δημόσιο λόγο από φαινόμενα εκτράχυνσης, εκφυλισμού και απροκάλυπτου κανιβαλισμού.

Σε αυτή την επιστολή ανακοινώνει την πρόθεσή της, κάτι που θα εισηγηθεί στην Διάσκεψη των Προέδρων. να κλείσει η βουλή από την Πέμπτη 6 Αυγούστου έως την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίτροπο που συνεδρίασε νωρίτερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημέρωσε τα μέλη για το θέμα των 62 συμβασιούχων υπαλλήλων, οι οποίοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για το πρόβλημα τους, ζητώντας ανανέωση συμβάσεων και αποφασίσθηκε οι τμηματάρχες να παρουσιάσουν τους καταλόγους με τα στελέχη που είναι σε αυτό το εργασιακό καθεστώς έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το τι μπορεί να γίνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα