Διάκριση για τους μικρούς Σάμιους

Μεταξύ 215 προτάσεων που κατατέθηκαν από σχολεία όλης της νησιωτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα», κατάφερε να διακριθεί μαζί με άλλα 11 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το Δημοτικό Σχολείο Κοντακεΐκων Σάμου.

Η πρόταση του σχολείου είχε τίτλο «Γράφω το χωριό με φως» και αφορά στη διενέργεια ενός προγράμματος γνωριμίας με τη φωτογραφία για

μαθητές του σχολείου. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον εκπαιδευτικό Απόστολο Γιαννακόπουλο και το τμήμα της Δ΄ Τάξης του σχολείου. Με τη χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το Ίδρυμα Σ. Λάτση, το Δημοτικό Σχολείο Κοντακεΐκων θα αποκτήσει τέσσερις φωτογραφικές μηχανές υψηλής ποιότητας, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έναν φωτογραφικό εκτυπωτή, εξοπλισμό με τον οποίο θα καταστεί δυνατή η υλοποίηση του προγράμματος, ενώ τον Μάιο του 2014 θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τα έργα των μαθητών που θα συμμετέχουν.

«Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και διακρίσεις αποδεικνύουν ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό της διεύθυνσής μας δίνει καθημερινά μάχη για μια ποιοτική εκπαίδευση και την κερδίζει. Συγχαίρουμε θερμά το Δημοτικό Σχολείο Κοντακεΐκων αλλά και όλα τα σχολεία που μετείχαν στον διαγωνισμό, ακόμη και αν δεν επελέχθησαν γιατί όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν πρωτότυπες και δημιουργικές» είπε ο διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου Παναγιώτης Ζαβουδάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Φωτογραφία Αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα