Διακοπές 2012. Θα πάμε!

Ξεκινά σήμερα η έρευνα του Αθήνα 984, η οποία θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι και θα επιχειρήσει να καταγράψει την εικόνα που διαμορφώνεται, συνομιλώντας με παράγοντες και φορείς του τουρισμού, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας των καλοκαιρινών προορισμών.

Παράλληλα θα επιχειρήσει να ταξιδεύσει τους ακροατές του, στις όμορφες γωνιές της Ελλάδας, να ανακαλύψει φθηνούς προορισμούς,να

παρουσιάσει νέες μορφές τουρισμού και να βρεθεί δίπλα στους ταξιδιώτες .

Καθημερινά απο την συχνότητα του Αθήνα 984, πεντάλεπτο αφιέρωμα, στις εκπομπές «9-10» με τον Τάκη Καμπύλη, «Άκου τι έγινε» με την Τζίνα Μοσχολού και «Με δύναμη από την Πειραιώς» με τις Νίκη Λυμπεράκη και Αγγελική Πανταλέων».

Διαγωνισμός για τους ακροατές του Αθήνα 9,84

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται διαγωνισμός για αποδράσεις από την Αθήνα. Επτά τυχεροί θα κερδίσουν διαμονή για 2 άτομα για ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου σε ξενοδοχεία της Αίγινας.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, μπορούν να επικοινωνούν: στο 210-3411610. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση είτε με sms  γράφοντας 984 κενό ΔΙΑΚΟΠΕΣ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54002 ( σημ: χρέωση 25 λεπτά ανά sms) είτε  στην σελίδα του σταθμού στο facebook: Αθήνα984officialgroup

Η κλήρωση θα γίνει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην εκπομπή «Με δύναμη από την Πειραιώς».

Μειώνουν τις διακοπές τους οι Έλληνες

Φέτος, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός του χεριού φαίνεται πως θα είναι οι ημέρες των διακοπών για τους περισσότερους μισθωτούς και συνταξιούχους. Παρά τις εκπτώσεις έως και 50% και τις προσφορές πολλών ξενοδοχείων η ανέχεια δεν επιτρέπει πολυήμερες αποδράσεις. Η αναστολή των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού από την μια και η κακή εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό από την άλλη έχει δημιουργήσει μια άκρως αρνητική κατάσταση στον ελληνικό τουρισμό.

«Ποσειδώνια 2012»

Τις πύλες της στο κοινό άνοιξε η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στη χώρα μας και προσελκύει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επιχειρήσεων που ασχολούνται με τη ναυτιλία και τον θαλάσσιο τουρισμό, από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου και θα φιλοξενήσει εκθέτες από περίπου 90 χώρες και περισσότερους από 17.000 άτομα, ενώ φέτος ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην κρουαζιέρα.

Η διεξαγωγή της θα δώσει μία δυνατή ανάσα στην αγορά καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές για τη διαμονή, τη διατροφή και τη μετακίνηση των χιλιάδων επιχειρηματιών και επισκεπτών, αλλά και τα έξοδα κατασκευών και συμμετοχής θα διοχετευθούν στην αγορά περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης συνήθως παρατείνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα για μερικές ημέρες ώστε να απολαύσουν σύντομες διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματισθεί πολλές εκδηλώσεις, όπως η ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα Posidonia Cup, το τουρνουά ποδοσφαίρου

Keywords
Τυχαία Θέματα