«Δεν κινδυνεύει η σταθερότητα μετά τις εκλογές»

«Η κυβερνητική συνεργασία άντεξε στα δύσκολα, θα αντέξει και τώρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον AΝΤ1. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και μνημόνιο, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος οτι θα υπάρξει λύση για την βιωσιμότητα του χρέους. Χαιρέτισε επίσης τη δήλωση
του Eurogroup για το χρέος, τονίζοντας ότι αποτελεί μια «ανταμοιβή» για τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «επιζεί από την κρίση» και εκπροσωπεί το νέο «λεφτά υπάρχουν», ενώ τον κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται το πρόβλημα και την οδύνη του Έλληνα πολίτη.
Για το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός είπε ότι έχει παραπεμφθεί από αυτή την κυβέρνηση στον μόνο αρμόδιο, τη δικαιοσύνη, ενώ εκτίμησε ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.
Τελος, ο κ. Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάληψης πρωτοβουλιών από την πλευρά του για την ανασύνθεση της κεντροδεξιάς.

«Η κυβέρνηση ανήκει στη συνεργασία, δεν υπάρχει χωρίς εμάς κυβέρνηση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος μετά τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά. Χαρακτήρισε ωστόσο «αστειότητες» τις φήμες περί απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα