Δεν έχει τέλος η κόντρα των «αιωνίων»!

Οι κόντρες ανάμεσα στους ιδοκτήτες του Ολυμπιακού και του Παναθηανϊκού φαίνεται πως δεν θα λάβουν τέλος, καθώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα τα... ξαναπούν.

O αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέστειλε κλήσεις στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν μετά τον τελικό του

Κυπέλλου, στον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη στιχομυθία που είχε με τον κομισάριο Μούστο στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Επίσης κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα όσα έχει δηλώσει τελευταία, ενώ θα ζητήσει και τη θέση του κομισάριου του αγώνα ΚΑΟΔΟλυμπιακός, του Μούστου δηλαδή, στον οποίο φέρεται να έγινε η φραστική επίθεση από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ολοι αυτοί καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει για τις ποινές που τυχόν θα τους επιβληθούν.

Βεβαίως, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μια ενδεχόμενη ποινή θα είναι ανεξάρτητη από την ποινή των δύο μηνών που του έχει επιβληθεί για τη συμπεριφορά του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μάλιστα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κατήγγειλε την Τετάρτη στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός «… ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του: α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως ‘συλλόγου της βρωμιάς’ κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα