Δεύτερο... πιάτο σήμερα

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται σήμερα Κυριακή , το " μενού" της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στις 15.00 παίζουν Πας Γιάννινα - Βέροια, στις 17.15 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ξάνθη και ο Πλατανιάς Χανίων τον Αστέρα Τρίπολης και στις 19.30 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στις 17.15 έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί και ο αγώνας Πανθρακικός - Ολυμπιακός

που αναβλήθηκε χθες λόγω κακοκαιρίας.

Πας Γιάννινα - Βέροια (15.00)

Ο Πας καλείται για ακόμη μια φορά να αποδείξει ότι η έδρα του είναι μια από τις δυσκολότερες , την ώρα που η Βέροια ψάχνοι εναγωνίως έστω και έναν βαθμό.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης.

Η αποστολή της Ξάνθης: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Γκιγέρμο, Κάλι, Ολαϊτάν, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καφές, Γεωργέας, Μπάρμπας, Ιωάννου, Σνάουτσνερ, Μπαργκάν, Καλτσάς, Παυλίδης, Μάνος, Κόστλι, Ισά.

ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη (17.15)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα μετά το επιβλητικό 6-0 του Κυπέλλου, ενώ η Ξάνθη θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Γκαρσία, Κάτσε, Λαζάρ, Λόρενς, Ρομπέρ και Σιλντενφελντ.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λυμπερόπουλος, Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Πρίττας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Σμιθ, Μάνταλος, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Ράνος.

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης (17.15)

Έτοιμοι να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι παίκτες του Πλατανιά, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, επί του Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, θέλουν να κάνουν την τρίτη τους νίκη μακριά από την Τρίπολη.

Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, ωστόσο, στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Κηπουρός, Ζάλουντοκ, Λαζαρίδης, Ποτουρίδης, Καστέλς, Στόλερ, Τζανής, Δημήτρης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης, Τετέ, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Ναζλίδης, Αναστασάκος, Τσιντί και Γιακουμάκης.

Η αποστολή του Αστέρα:Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Περόνε.

Πανθρακικός - Ολυμπιακός (17.15)

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το χθες Σάββατο την ίδια ώρα αλλά αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης στην Κομοτηνή.

Η αποστολή του Πανθρακικού:Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Τζάνης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Βαχίρουα, Καθάριος, Πόπτσης, Κοντογουλίδης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19.30)

Με στόχο τη νίκη θα παλέψουν και οι δύο ομάδες καθώς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ξέρει πως με ένα τρίποντο θα εδραιώσει τη θέση της στη βαθμολογία παραμένοντας φαβορί για την είσοδο των πλέι οφ, ενώ από την άλλη το «τριφύλλι» ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα βάλει ένα τέλος στην «ελεύθερη πτώση» της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα