«Δε θα γίνουν άλλες περικοπές»

«Εάν η Ελλάδα εφαρμόσει όσα υπέγραψε και κυρίως τις διαρθρωτικές αλλαγές, δε θα γίνουν άλλες περικοπές», δηλώνει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι τα χρήματα που θα μπουν στην αγορά το 2013, είναι περισσότερα από τα μέτρα λιτότητας και έτσι εξασφαλίζεται η επάνοδος της ρευστότητας. Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι «η διαδικασία

της επαναγοράς των ομολόγων δεν αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία» και πως «κάποιοι δημιούργησαν θόρυβο εκεί που δεν υπάρχει θέμα». Επιπλέον σημειώνει: «Δεν θα αφήσουμε τη διαφθορά να κάνει πάρτι εις υγείαν των κορόιδων». Λέει ακόμη πως «αντιδρούν όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε» και προσθέτει πως αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, τα πράγματα θα ήταν «τρισχειρότερα με χειρότερα μνημόνια».

Ο πρωθυπουργός καταφέρεται εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, λέγοντας: «Ντρέπομαι που υπάρχουν πολιτικοί που έδειξαν καθαρά πως θα χαίρονταν αν δεν είχαμε πάει καλά». Αποκαλεί, τέλος, «κακόβουλη» την κριτική ότι η λύση που δόθηκε δεν είναι οριστική και χαρακτηρίζει «γελοία πράγματα» τα περί «μετατροπής της χώρας σε αποικία χρέους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα